Villa Marandi Luxury Suites

Το Μάη του 1998 βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα. Να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό στη Νάξο, σεβόμενοι πάνω απ’ όλα την Αιγαιοπελαγίτικη παράδοση και κουλτούρα. Σηκώσαμε λοιπόν τα μανίκια και με μπόλικη δουλειά, πείσμα, δημιουργικότητα και φαντασία, φτιάξαμε τη Villa Marandi.

Ίσως αναρωτιέστε τι σημαίνει Marandi;

Το όνομα το εμπνεύστηκε  ο πατέρας μας Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος, ο οποίος την περίοδο που έχτιζε τα κτίρια που σήμερα στεγάζουν τη VillaMarandi, απέκτησε τρεις εγγονές: τη Μάρα, την Άνθια και τη Ντιάνα. Ένωσε, λοιπόν τις πρώτες συλλαβές από τα ονόματα τους : Μαρ-αν-ντί, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την πρωτόγνωρη χαρά του.

Μας φάνηκε ότι κανένα άλλο όνομα δε θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλο γι’ αυτό το χώρο, από το όνομα που έδωσε αυθόρμητα ο άνθρωπος, που έβαλε το πρώτο λιθαράκι στη δημιουργία του κι έτσι το κρατήσαμε, «τιμής ένεκεν».

Από τότε ξεκινήσαμε ένα μεγάλο ταξίδι, που διαρκεί μέχρι σήμερα και ελπίζουμε για πολλά χρόνια ακόμη.

Κύριο μέλημά μας είναι να δίνουμε στους ανθρώπους  που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο μέρος του χρόνου τους, τις διακοπές τους, ό,τι το καλύτερο. Ό,τι θα θέλαμε κι εμείς να βρίσκουμε στα μέρη που επισκεπτόμαστε, ποιότητα και αισθητική απόλυτα εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον, αλλά και σπιτική φροντίδα.

Προσπαθώντας να μην μένουμε στάσιμοι κι έχοντας κατά νου ότι «ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο», χρόνο με το χρόνο υλοποιούμε νέες ιδέες, ανακαινίζουμε, εξελισσόμαστε. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση όταν οι φιλοξενούμενοί μας, μας λένε ότι βρίσκουν στο χώρο μας «το σπίτι τους, μακριά από το σπίτι τους»…

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου μας ήταν ένα δεύτερο μεγάλο στοίχημα. Χωρίς κανένας από τους δυο μας να είναι επαγγελματίας στο χώρο, με τον ενθουσιασμό του ερασιτέχνη και με μοναδικό κοινό μας γνώρισμα την αγάπη για το καλό φαγητό, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα χώρο που θα προσφέρει σπιτικό φαγητό, φτιαγμένο με άριστης ποιότητας υλικά, παραδοσιακές γεύσεις και αρώματα.

Ευτυχώς για μάς, η Νάξος είναι ένας ευλογημένος τόπος με πλούσια γεωργία, κτηνοτροφία και αλιεία κι έτσι μπορούμε να βρίσκουμε πάντα φρέσκα ψάρια από τις βραδινές ψαριές των καϊκιών, ντόπια κρέατα, τα περίφημα τυριά του νησιού που είναι περιζήτητα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και άπειρα μυρωδικά και αρωματικά βότανα με τα οποία είναι κατάφυτο το νησί. Το λάδι μας και οι ελιές προέρχονται από τους πατρογονικούς ελαιώνες μας στο Τρίκορφο της Μεσσηνίας κι εξασφαλίζουν εξαιρετική ποιότητα στις παρασκευές μας.

Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας, με βασικό κριτήριο όχι μόνο  τις γνώσεις  και την επαγγελματική εμπειρία, αλλά κυρίως την ποιότητα του χαρακτήρα, το μεράκι, τη φαντασία και την  αγάπη για τη δουλειά τους.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στη VillaMarandi με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας, θα σας προσθέσουμε στον μακρύ κατάλογο των πιστών φίλων μας και ως φίλοι πια, θα μας βοηθάτε να κερδίζουμε το στοίχημα...

Γιώργος Kαλογερόπουλος – Άννα Μαυροειδή